Salte la navegación

Ediccion anteror 2010:

http://www.elsielu.com/

19.8.10
XII edició del Festival de Blues de Manresa

Organitzat per la sala El Sielu, els dies 26, 27 i 28 d´agost tindrà lloc la dotzena edició d´aquest Festival de la capital de Bages que enguany compta amb les actuacións de The Midnight Cats de Mike Shannon, The Walking Stick Man Blues Band i la Barcelona Bluegrass Band de Joan Pau Cumellas i Lluís Gómez. Les actuacións es faran a la Carpa del Riu de Manresa i començaran a les 22,30h.

2011

BIG MAMA & The Crazy Blues Band

A l’escenari s’hi descobreixen els artistes tot recreant un repertori que es vertebra en el blues i en el swing. Big Mama canta i toca la guitarra flanquejada per tres músics excepcionals, fent gaudir el públic amb les cançons escollides on l’essència del blues n’impregna cada nota.

Ritme, ritme, ritme… percussió, pulsació, embalum acústic… El blues retruny des de la guitarra i copeja el baix, rebotant en la bateria i encomanant-se a l’harmònica… per emergir finalment de la gola amb força ancestral… tot jugant amb la sonoritat sorgida d’una factoria d’emocions.

Big Mama Montse: veu i guitarra

Víctor Puertas: harmòniques

Isaac Coll: baix

Reginald Vilardell: bateria

http://www.bigmamamontse.com/

Blues de Rostoll

La mítica banda gironina que va captivar els esperits dels amants de la música en viu durant els anys 90, torna al circuit musical català amb nova formació, nous estils i il·lusions renovades, per retrobar-se amb el seu públic i la nova fornada de joves devots al directe.

El repertori consta d´ una elecció equilibrada de versions de diferents estils i artistes de tots els temps i temes de composició de la pròpia banda. El recorregut pels estils, va des del Blues més clàssic de principis de segle, fins els estil més moderns i actuals amb fusió Latin i Funk.

Entre algunes de les versions que toca la banda, hi ha Suzie Q,

Walking by myself, Baby Lee, Boom Boom, Trouble…

Edu Carreras: guitarra i veu

Isaac Casadevall: bateria

Quel Bessols: Saxo tenor

Dani Sanchez y su duende: baix elèctric

http://www.myspace.com/bluesrostoll


Petit Electric Band

Jove formació bagenca liderada per en Jordi Blanes “Petit”, que té una llarga trajectòria com a baixista de diferents formacions. La Petit Electric Band torna, després d’un període de descans, amb nous components i més temes propis, combinats també amb versions de blues-rock (Stevie Ray Vaughan, Aretha Franklin, James Brown, Stevie Wonder…) amb l’essència del blues clàssic i la sonoritat moderna.

Jordi Blanes “Petit”: Guitarra i coros

Sílvia Gabernet: Veu

Esteve Martínez: Baix elèctric

Manel Blanes: Bateria

Joan Miranda: Teclats

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: